Fliser

Haveartikler til haver og andre udendørsområder

Vi har leveret kvalitetsprodukter siden 1947

Skal du bruge nye fliser til indkørslen eller terrassen? Så kan du lægge din bestilling her. Hos Astrup Cementstøberi har vi specialiseret os i at fremstille og sælge betonfliser og brosten, som vi leverer til kunder i hele Danmark.

Vi er en familieejet betonvarefabrik fra 1947, som ledes af tredje generation. Virksomheden bliver drevet sammen med en række dygtige medarbejdere med mange års erfaring. Derfor kan vi levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Betonfliser i forskellige størrelser og farver

Vi forhandler alt fra traditionelle betonfliser i faste størrelser til kostede betonfliser efter mål. Vi har flisetyper i mange mål, størrelser og farver. Det kan være f.eks. være grå, sort (antracit) eller rød.

Betonfliserne på 30 x 30 x 4 centimeter er en bestseller på det danske marked. De anvendes til indkørsler, gangarealer og terrasser. Vi har også i mange andre størrelser.

Kopsten, altså brosten, anvendes typisk i kombination med f.eks. betonfliser. Det kan være som kantafslutning eller imellem fliserne.

Vi lægger vægt på høj kvalitet, og derfor er vores fliser testet og certificeret af BVK. Dermed kan du være sikker på, at enhver flise opfylder alle krav, der stilles på det danske marked.

Læg din bestilling af fliser i shoppen allerede i dag

Du kan nemt bestille de ønskede fliser og brosten i webshoppen, men du kan også kigge forbi vores udstilling. Her kan du få inspiration til din flisebelægning samt en snak og en kop kaffe.

Du kan også ringe til os for at få svar på eventuelle spørgsmål. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Astrup Cementstøberi A/S

Astrup Cementstøberi A/S